Poster

Safy Nebbou

Βιογραφία

O Safy Nebbou είναι γάλλος σκηνοθέτης. To 1997, ολοκληρώνει την πρώτη μικρού μήκους ταινία του, Pédagogie, στην συνέχεια το Bertzea το 2001 και το Lepokoa το 2003. Το 2004, γυρίζει την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία Le Cou de la girafe με την Sandrine Bonnaire και τον Claude Rich. Το 2008, γυρίζει την δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία, L'Empreinte de l'ange. Δύο χρόνια μετά σκηνοθετεί τον Gérard Depardieu και τον Benoît Poelvoorde στην ταινία L'Autre Dumas. To 2016, επιστρέφει με το Στα δάση της Σιβηρίας, που αποτελεί την διασκευή ενός βιβλίου του συγγραφέα και εξερευνητή Sylvain Tesson.

Φιλμογραφία

2016  Dans les forêts de Sibérie

2012  Comme un homme

2010  L'autre Dumas

2008  L'empreinte de l'ange

2006  Une naissance

2004  Le cou de la girafe

2003  Lepokoa

ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ

Για να καλύψει την δίψα του για ελευθερία, ο Teddy αποφασίζει να αφήσει πίσω του τον πολύβουο κόσμο και να εγκατασταθεί σε μια καλύβα, στην παγωμένη όχθη της Βαϊκάλης. Μια νύχτα, χάνεται στην χιονοθύελλα και διασώζεται από τον Aleksei, έναν Ρώσο δραπέτη που ζει για χρόνια απομονωμένος στα δάση της Σιβηρίας. Ανάμεσα στους δύο αυτούς πολύ διαφορετικούς άντρες, θα αναπτυχθεί μια απρόσμενη και πολύτιμη φιλία.

Παρουσία των Safy Nebbou και Raphaël Personnaz, 28/03, Δαναός.

Προβολές

28 Μαρ
20:00

ΔΑΝΑΟΣ 1
Αθήνα
28 Μαρ
22:00

ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ
Θεσσαλονίκη
Χώρα:
Γαλλία
Έτος:
2016
Σκηνοθεσία:
Safy Nebbou
Σενάριο:
Safy Nebbou, David Oelhoffen, Sylvain Tesson
Ηθοποιοί:
Raphaël Personnaz, Evgueni Sidikhine
Παραγωγή:
Nord-Ouest Productions, France 3 Cinéma, Zéphyr Productions
Παγκόσμια εκμετάλλευση:
Paname Distribution
Βραβεία:

2016  Dans les forêts de Sibérie

2012  Comme un homme

2010  L'autre Dumas

2008  L'empreinte de l'ange

2006  Une naissance

2004  Le cou de la girafe

2003  Lepokoa

`