Poster

Carine Tardieu

Βιογραφία

Η Carine Tardieu, σκηνοθέτις αλλά και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, υπογράφει το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς Age sensible το 2000. Από το 2002 έως το 2004 σκηνοθετεί δύο μικρού μήκους ταινίες, που βραβεύτηκαν σε πολλά φεστιβάλ: Les baisers des autres και L'aîné de mes soucis. Το 2007 σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους La Tête de maman. Το 2012, η δεύτερη ταινία της Du vent dans mes mollets συγκεντρώνει ηθοποιούς όπως οι Agnès Jaoui, Denis Podalydès, Isabelle Carré και Isabella Rossellini. Το Ôtez-moi d’un doute είναι η τρίτη της ταινία μεγάλου μήκους.

Φιλμογραφία

2017 Ôtez-moi d’un doute

2012 Du vent dans mes mollets

2007 La tête de maman

2004 L' aîné de mes soucis (court-métrage)

2003 Les baisers des autres (court-métrage)

ΓΙΑ ΚΑΛO ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚO

O Erwan, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του μαθαίνοντας πως ο πατέρας του δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας. Παρ’ όλη την τρυφερότητα που νιώθει για τον άντρα που τον μεγάλωσε, ο Erwan ερευνά διακριτικά και βρίσκει τον βιολογικό του πατέρα. Παράλληλα, γνωρίζει την Anna, την οποία προσπαθεί να κατακτήσει. Λίγο καιρό αργότερα μαθαίνει ότι η Anna είναι η ετεροθαλής αδελφή του. Η κατάσταση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο όταν ο θετός του πατέρας αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι του κρύβει...

Προβολές

24 Μαρ
22:00

ΑΣΤΟΡ
Athènes
01 Απρ
21:00

ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ
Θεσσαλονίκη
Χώρα:
Γαλλία, Βέλγιο
Έτος:
2017
Σκηνοθεσία:
Carine Tardieu
Σενάριο:
Carine Tardieu, Raphaële Moussafir, Michel Leclerc, Baya Kasmi
Ηθοποιοί:
François Damiens, Cécile de France, Guy Marchand
Παραγωγή:
Karé Productions
Διανομή στην Ελλάδα:
Weirdwave
`