Poster

Mikhaël Hers

Βιογραφία

Ο Mikhaël Hers σπούδασε οικονομικά πριν φοιτήσει στο Τμήμα Παραγωγής τηςFEMIS. Σκηνοθετεί αρκετές ταινίες μικρού και μεσαίου μήκους, μεταξύ των οποίων και το Charell, που συμμετείχε το 2006 στην Εβδομάδα Κριτικής των Καννών. Το 2010, σκηνοθετεί το Memory Lane, την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους. Στις ταινίες του, η κάμερα επιχειρεί να ζωγραφίσει ένα πίνακα της σύγχρονης βίας μέσα από μια προσωπική τραγωδία, ένα οικογενειακό δράμα. 

Φιλμογραφία

2015 Ce sentiment de l'été

2010 Memory Lane

2009 Montparnasse (μεσαίου μήκους)

2007 Primrose Hill (μικρού μήκους)

2006 Charell (μικρού μήκους)

Παρίσι του σήμερα. Ο David, 24 ετών, ζει το τώρα. Ισορροπεί δουλεύοντας εδώ και εκεί και, όπως πάντα, κάνει ένα βήμα πίσω όταν πρέπει να ανα-λάβει τις ευθύνες του. Οι ήρεμοι ρυθμοί της ζωής του ανατρέπονται μετά τον βίαιο χαμό της μεγάλης του αδερφής. Καλείται τότε να αναλάβει την κηδεμονία της εφτάχρονης ανιψιάς του, Amanda.

Προβολές

09 Απρ
20:00

ΔΑΝΑΟΣ 1
14 Απρ
18:00

JOHN CASSAVETES
Χώρα:
Γαλλία
Έτος:
2018
Σκηνοθεσία:
Mikhaël Hers
Σενάριο:
Mikhaël Hers, Maud Ameline
Ηθοποιοί:
Vincent Lacoste, Isaure Multrier, Stacy Martin
Παραγωγή:
Nord-Ouest Films, Arte France Cinéma
Διανομή στην Ελλάδα:
Danaos Films
Βραβεία:

Φεστιβάλ Βενετίας 2018: Βραβείο Magic Lantern 

`
.