Poster

Annarita Zambrano

Βιογραφία

H Annarita Zambrano γεννήθηκε στη Ρώμη και σήμερα ζει στο Παρίσι. Σκηνο-θετεί διάφορες ταινίες μικρού μήκους, που επιλέγονται στα πιο μεγάλα διεθνή φεστιβάλ. Το 2013 σκηνοθετεί το ντοκιμαντέρ L’ âme noire du guépard, το οποίο αναλύει σε πολιτική διάσταση το αριστούργημα του Luchino Visconti. Το Après la guerre είναι η πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους.

Φιλμογραφία

2017 Après la guerre

2014 L’ âme noire du guépard

2013 Ophélia (court-métrage)

2012 Schengen (court-métrage)

2011 Dans la cour des grands (court-métrage)

Μπολόνια, 2002. Η απόρριψη του νόμου εργασίας δημιουργεί εντάσεις στα πανεπιστήμια. Η δολοφονία ενός δικαστή ανοίγει παλιές πολιτικές πληγές μεταξύ Ιταλίας και Γαλλίας. O Marco, πρώην ακροαριστερός ακτιβιστής, καταδικασμένος για φόνο και πρόσφυγας στη Γαλλία εδώ και 20 χρόνια, θεωρείται ύποπτος γι’ αυτήν τη δολοφονική επίθεση. Υποχρεώνεται να γίνει φυγάς μαζί με την κόρη του Viola, 16 ετών, και η ζωή του καθώς και της οικογένειάς του στην Ιταλία, καταστρέφεται για πάντα.

Προβολές

24 Μαρ
18:00

ΔΑΝΑΟΣ 1
Αθήνα
Χώρα:
Γαλλία, Ιταλία
Έτος:
2017
Σκηνοθεσία:
Annarita Zambrano
Σενάριο:
Annarita Zambrano, Delphine Agut
Ηθοποιοί:
Charlotte Cétaire, Giuseppe Battiston, Jean-Marc Barr
Παραγωγή:
Sensito Films, Cinema Defacto
Παγκόσμια εκμετάλλευση:
Pyramide International
`