Poster

Maryam Goormaghtigh

Βιογραφία

Η Maryam Goormaghtigh γεννήθηκε το 1982 στη Γενεύη. Το 2006 αποφοίτησε από το INSAS (Εθνικό Ινστιτούτο Παραστατικών Τεχνών και Τεχνικών Προβολής) των Βρυξελλών. Από το 2006 εργάζεται ως σκηνοθέτις στο Παρίσι και στη Γενεύη.

Φιλμογραφία

2017 Avant la fin de l'été

2010 Heart of Qin in Hong Kong

2009 Le fantôme de Jenny M

2006 Bibeleskaes

2005 Les tendres plaintes

2005 Lonesome Cowboys

2003 Up to HK

Πριν το τέλος του καλοκαιριού

Μετά από πέντε χρόνια σπουδών στο Παρίσι, o Arash που δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο γαλλικό τρόπος ζωής, αποφασίζει να επιστρέψει στο Ιράν. Ελπίζοντας να του αλλάξουν γνώμη, οι δύο φίλοι του τον παίρνουν μαζί για ένα τελευταίο ταξίδι στη νότια Γαλλία. Με το αυτοκίνητο φορτωμένο, φεύγουν για ένα καλοκαίρι στο Νότο, με διανυκτερεύσεις σε κάμπινγκ, πανηγύρια και θαλασσινό αέρα. Μια μέρα, οι τρεις φίλοι συναντούν τις μουσικούς Charlotte και Michèle... Θα επιστρέψει τελικά ο Arash στο Ιράν;

Προβολές

27 Μαρ
18:15

ΑΣΤΟΡ
Αθήνα
04 Απρ
19:00

ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ
Θεσσαλονίκη
Χώρα:
Ελβετία, Γαλλία
Έτος:
2017
Σκηνοθεσία:
Maryam Goormaghtigh
Σενάριο:
Maryam Goormaghtigh
Ηθοποιοί:
Arash, Hossein, Ashkan
Παραγωγή:
Intermezzo Films, 4A4 Productions, Sunny Independent Pictures, RTS Radio Télévision Suisse, Salvajes Productions
Παγκόσμια εκμετάλλευση:
Upside Distribution
`