Poster

Fabien Gorgeart

Βιογραφία

Αφού πρώτα ξεκίνησε την καριέρα του στο θέατρο ως βοηθός σκηνοθέτη και ηθοποιός, ο Fabien Gorgeart σκηνοθετεί, από το 2007 έως το 2013, πέντε ταινίες μικρού μήκους που προβλήθηκαν στη γαλλική τηλεόραση και επιλέχθηκαν και βραβεύτηκαν σε πολλά διεθνή φεστιβάλ. Το 2013 κερδίζει το βραβείο της κρι-τικής επιτροπής στο φεστιβάλ Clermont Ferrand με την ταινία Le Sens de l’orientation. Η ταινία του Comme Un Chien dans une église, ήταν μέρος του προγράμματος Lycée et Cinéma στην Aquitaine, την περίοδο 2008-2009. Το 2016 σκηνοθετεί μία ταινία μικρού μήκους, Le Diable est dans les détails, πριν σκηνοθετήσει το 2017 την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους Diane a les épaules.

Φιλμογραφία

2017 Diane a les épaules

2016 Le diable est dans les détails (court-métrage)

2012 Le sens de l’orientation (court-métrage)

2009 Un homme à la mer (court-métrage)

2007 Comme un chien dans une église (court-métrage)

ΣΤΗΡΙΞΟΥ ΠΑΝΩ ΜΟΥ

Χωρίς να διστάσει, η Diane, αποφασίζει να κυοφορήσει το παιδί των καλύτερών της φίλων, Thomas και Jacques. Κάτω από αυτές τις όχι και τόσο ιδανικές συνθήκες ερωτεύεται τον Fabrizio.

Ταινία υποτιτλισμένη στα ελληνικά και αγγλικά.

Προβολές

21 Μαρ
22:15

Γαλλικό Ινστιτούτο
Αθήνα
26 Μαρ
18:15

ΑΣΤΟΡ
Αθήνα
29 Μαρ
19:00

ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ
Θεσσαλονίκη
Χώρα:
Γαλλία
Έτος:
2017
Σκηνοθεσία:
Fabien Gorgeart
Σενάριο:
Fabien Gorgeart
Ηθοποιοί:
Clotilde Hesme, Fabrizio Rongione, Thomas Suire
Παραγωγή:
Petit Film
Παγκόσμια εκμετάλλευση:
Be for Films
`