Poster

Laurence Ferreira Barbosa

Βιογραφία

Η Laurence Ferreira Barbosa ξεκινάει την καριέρα της στον κινηματογράφο το 1982 με την ταινία μικρού μήκους Paris-Ficelle. Συνεχίζει με ταινίες μικρού μήκους πριν σκηνοθετήσει την πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους Les gens normaux n'ont rien d'exceptionnel. Σκηνοθετεί την ηθοποιό Jeanne Balibar στην ταινία J'ai horreur de l'amour και την Isabelle Huppert στην ταινία La Vie moderne. To 1997, η France-Culture της αφιερώνει την εκπομπή D'un bord à l'autre.

Φιλμογραφία

2017 Tous les rêves du monde

2008 Soit je meurs, soit je vais mieux

2004 Ordo (court-métrage)

1993 Les gens normaux n’ont rien d’exceptionnel

1986 Sur les talus (court-métrage)

ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ

H Pamela είναι μία νέα Πορτογαλίδα δεύτερης γενιάς γεννημένη στη Γαλλία. Παγιδευμένη στις αντιφάσεις της, στις αποτυχίες της και στην απόλυτη αγάπη της για την οικογένειά της, μοιάζει χαμένη και ανίκανη να φανταστεί πώς θα μπορούσε να ζήσει τη ζωή της... Ιδίως όταν το μόνο που της αρέσει είναι να παίζει πιάνο και να κάνει πατινάζ. Θα βρει όμως το δρόμο της κάπου μεταξύ Γαλλίας και Πορτογαλίας.

Προβολές

24 Μαρ
18:00

Γαλλικό Ινστιτούτο
Αθήνα
28 Μαρ
22:00

ΑΣΤΟΡ
Αθήνα
Χώρα:
Γαλλία
Έτος:
2017
Σκηνοθεσία:
Laurence Ferreira Barbosa
Σενάριο:
Laurence Ferreira Barbosa, Guillaume André
Ηθοποιοί:
Pamela Ramos, Rosa Da Costa, Antonio Torres Lima
Παραγωγή:
Alfama Films Production, Leopardo Filmes
Παγκόσμια εκμετάλλευση:
Alfama Films Production
`