Αθήνα

Εισιτήρια

→ Κάντε κράτηση εισιτηρίων για τις προβολές της Αθήνας εδώ

Γενική είσοδος: 6 €
Παιδικά εργαστήρια: 10€
Κάρτα 10 θέσεων: 40€

— Αγορά εισιτηρίων από την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ και στο Viva.gr για όλες τις προβολές. Σας ενθαρρύνουμε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας πριν την άφιξή σας στον κινηματογράφο.

— Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, αγορά εισιτηρίων από τα ταμεία των αιθουσών μόνο για τις προβολές που πραγματοποιούνται στον εκάστοτε κινηματογράφο. Τα ταμεία των κινηματογράφων λειτουργούν μια ώρα πριν την έναρξη της πρώτης προβολής τους και έως και 30 λεπτά μετά την έναρξη της τελευταίας.

— Εισιτήρια που έχουν απολεσθεί δεν αντικαθίστανται.

— Εισιτήρια (6€ και 10€) επιστρέφονται μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της προβολής.

Κάρτες πολλαπλών θέσεων

→ Πληροφορίες χρήσης κάρτας πολλαπλών θέσεων

Κάρτα 10 θέσεων — 40€

Η αγορά της κάρτας 10 θέσεων γίνεται αποκλειστικά διαδικτυακά, μέσα από την πλατφόρμα της Viva.

Για την είσοδό σας στις προβολές είναι απαραίτητη η διαδικτυακή έκδοση εισιτηρίου μηδενικής αξίας. Η κάρτα δεν είναι προσωπική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την έκδοση πολλαπλών εισιτηρίων για την ίδια προβολή. Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με κάρτα 10 θέσεων δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται. Η κάρτα 10 θέσεων δεν μπορεί να εξαργυρωθεί στις τελετές έναρξης ή λήξης, ούτε στα παιδικά εργαστήρια.

Κάρτα ΑμεΑ 3 θέσεων — δωρεάν

Η κάρτα ΑμεΑ είναι αυστηρά προσωπική και δίνει τη δυνατότητα στον/ην κάτοχο να εξαργυρώσει με τον κωδικό της κάρτας του/της ένα μηδενικό εισιτήριο ανά προβολή για οποιεσδήποτε 3 προβολές (εξαιρούνται οι τελετές έναρξης / λήξης και τα παιδικά εργαστήρια), καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα εισιτηρίων.

Για την έκδοση της κάρτας απαιτείται παρουσίαση δικαιολογητικού:
— κάρτα πολιτισμού AμεΑ (Υπ. Πολιτισμού)
— κάρτα ελεύθερης μετακίνησης ΑμεΑ (ΟΑΣΑ)
— κάρτα ανεργίας ΑμεΑ (ΟΑΕΔ)
— κάρτα σωματείου κωφών / βαρήκοων ή οποιοδήποτε σχετικό έγγραφο

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να αποστείλουν από την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, e-mail) για τη δωρεάν έκδοση της σχετικής κάρτας με την απαραίτητη επισύναψη του δικαιολογητικού εγγράφου. Σε περίπτωση ανάγκης συνοδού θα πρέπει να γίνεται ταυτόχρονη αίτηση για 2 κάρτες ΑμεΑ και να διευκρινίζεται η ανάγκη.

Ο κωδικός της κάρτας ΑμεΑ αποστέλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχουν δώσει οι αιτούμενοι/-ες. Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με κάρτα ΑμεΑ 3 θέσεων δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται.

Κάρτα Ανέργων 3 θέσεων — δωρεάν

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να αποστείλουν από την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, e-mail) για τη δωρεάν έκδοση της σχετικής κάρτας 3 θέσεων με την απαραίτητη επισύναψη ανανεωμένης Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ.

Κάθε κάτοχος κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ δικαιούται 1 κάρτα με 3 κωδικούς που αντιστοιχούν σε 3 δωρεάν εισιτήρια. Κάθε κωδικός μπορεί να εξαργυρώσει ένα εισιτήριο.

Προσκλήσεις & κωδικοί προσφορών

Το κοινό μπορεί να χρησιμοποιήσει προσκλήσεις και κωδικούς προσφορών για να δει ταινίες, με μειωμένη τιμή ή δωρεάν. Η χρήση πρόσκλησης ή κωδικού προσφοράς είναι οριστική και δεν μπορεί να επιστραφεί. Προσοχή, οι κωδικοί πρόσκλησης για προβολές στην Αθήνα δεν ισχύουν για τις προβολές στη Θεσσαλονίκη.

→ Πληροφορίες χρήσης κωδικών πρόσκλησης

Θεσσαλονίκη

Εισιτήρια

→ Κάντε κράτηση εισιτηρίων για τις προβολές της Θεσσαλονίκης εδώ

Γενική είσοδος 6€
Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμεΑ: 4€

— Αγορά εισιτηρίων από την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ και στο Viva.gr για όλες τις προβολές. Σας ενθαρρύνουμε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας πριν την άφιξή σας στον κινηματογράφο.

— Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, αγορά εισιτηρίων από τα ταμεία των αιθουσών μόνο για τις προβολές που πραγματοποιούνται στον εκάστοτε κινηματογράφο. Τα ταμεία των κινηματογράφων λειτουργούν μια ώρα πριν την έναρξη της πρώτης προβολής τους και έως και 30 λεπτά μετά την έναρξη της τελευταίας.

Προσκλήσεις & κωδικοί προσφορών

Το κοινό μπορεί να χρησιμοποιήσει προσκλήσεις και κωδικούς προσφορών για να δει ταινίες, με μειωμένη τιμή ή δωρεάν. Η χρήση πρόσκλησης ή κωδικού προσφοράς είναι οριστική και δεν μπορεί να επιστραφεί. Προσοχή, οι κωδικοί πρόσκλησης για προβολές στη Θεσσαλονίκη δεν ισχύουν για τις προβολές στην Αθήνα.

→ Πληροφορίες χρήσης κωδικών πρόσκλησης

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ UNIFRANCE ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ - ATHENS INTERNATIONAL FILM FESTIVAL IF Paris Media Europe Creative ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΕΛΓΙΟΥ WALLONIE – BRUXELLES ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΝΑΔΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΥΝΙΣΙΑΣ VINCI CONCESSIONS HELLAS OLYMPIA ODOS GEFYRA VINCI ENERGIES GROUPAMA ZOLOTAS FISCHER NOVA CINEMA ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ JULIET & ROMEO AEGEAN AIRLINES SAINT-GEORGE LYCABETTUS PEUGEOT CITROEN ERT ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΣΜΟΣ RADIO FRANCE 24 NOVA CINEMA LIFO CINEMAGAZINE CULTURE NOW MONOPOLI.GR ANTIVIRUS ATHINA 9,84 PEPPER RADIO IFT FESTIVAL LA ROCHELLE CINÉMA – FEMA LA SEMAINE DE LA CRITIQUE ΑTHENS INTERNATIONAL CHILDREN'S FILM FESTIVAL ANIMASYROS LFHED MOOVIEREEL PROJECT TITLING THE HOME PROJECT Orlando LGBΤ CINOBO FILMTRADE ONE FROM THE HEART ROSEBUD 21 SPENTZOS FILMS WEIRDWAVE