Το Φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος θα πραγματοπoιήσει την 24η του διοργάνωση στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Πάτρας, Χανιών, Καβάλας και Καστοριάς, 2 με 10 Απριλίου 2024.

 

Aίθουσες

Προσέλευση

— Προσέλευση θεατών: 10 λεπτά πριν την αναγραφόμενη ώρα έναρξης προβολής.

— Μετά την έναρξη της προβολής δεν επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα.

— Κατά τη διάρκεια της προβολής, δεν πραγματοποιείται διάλειμμα. Εάν επιθυμείτε να προμηθευτείτε κάτι από το κυλικείο του κινηματογράφου, παρακαλούμε να το φροντίσετε πριν την έναρξη της προβολής.

— Για την είσοδό στην αίθουσα θα ελέγχεται το εισιτήριο (τυπωμένο ή ηλεκτρονικό). 

→ Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις αίθουσες του Φεστιβάλ

 

Πρόγραμμα

Οι ταινίες του προγράμματος είναι αναρτημένες αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ. Κάθε σελίδα συμπεριλαμβάνει και ενότητα με τις πληροφορίες προβολής καθώς και σύνδεσμο αγοράς εισιτηρίων.

→ Δείτε το πρόγραμμα προβολών της Αθήνας σε PDF

 

Εισιτήρια

Αγορά εισιτηρίων από την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ για όλες τις προβολές. Σας ενθαρρύνουμε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας πριν την άφιξή σας στον κινηματογράφο.

→ Κάντε κράτηση εισιτηρίων για τις προβολές της Αθήνας εδώ

→ Κάντε κράτηση εισιτηρίων για τις προβολές της Θεσσαλονίκης εδώ

→ Κάντε κράτηση εισιτηρίων για τις προβολές της Λάρισας εδώ

→ Κάντε κράτηση εισιτηρίων για τις προβολές των Χανίων εδώ

→ Κάντε κράτηση εισιτηρίων για τις προβολές της Καστοριάς εδώ

Για τις προβολές στην Πάτρα και στην Καβάλα δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων μέσω διαδικτύου: η αγορά γίνεται στο ταμείο των κινηματογράφων της κάθε πόλης.

 

Κάρτες

Οι κάρτες πολλαπλών εισιτηρίων ισχύουν μόνο για τις προβολές της πόλης για την οποία αγοράστηκαν (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη).

Η αγορά καρτών πολλαπλών εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά διαδικτυακά, μέσα από την πλατφόρμα της more.com.

Διατίθενται και δωρεάν κάρτες 3 θέσεων Αμεα και Ανέργων.

→ Αναλυτικές πληροφορίες καρτών πολλαπλών θέσεων

 

Προσκλήσεις

Οι κωδικοί προσκλήσεων εξαργυρώνονται από 2 Απριλίου και μέχρι τη λήξη του Φεστιβάλ. Είναι διαφορετικοί για τις προβολές σε κάθε πόλη. Επιτρέπουν την έκδοση μηδενικού εισιτηρίου, στο πλαίσιο των διαθέσιμων θέσεων για κάθε προβολή. Δεν εξαργυρώνονται για τις τελετές έναρξης, λήξης ή τα παιδικά εργαστήρια.

→ Πληροφορίες χρήσης κωδικών πρόσκλησης

 

Επικοινωνία

→ Αναλυτικές πληροφορίες επικοινωνίας

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ UNIFRANCE ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ CHANIA FILM FESTIVAL IF Paris Creative Europe Media ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΕΛΓΙΟΥ WALLONIE – BRUXELLES ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΝΑΔΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ VINCI CONCESSIONS HELLAS OLYMPIA ODOS GEFYRA L’ORÉAL HELLAS ZOLOTAS FISCHER NOVA AEGEAN AIRLINES CITROEN SAINT GEORGE LYCABETTUS ERT ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΣΜΟΣ RADIO FRANCE 24 NOVA CINEMA CINEMAGAZINE CULTURE NOW MONOPOLI.GR ANTIVIRUS ATHINA 9,84 VOICE RADIO IFT ENS LOUIS LUMIÈRE ΑTHENS INTERNATIONAL CHILDREN'S FILM FESTIVAL ANIMASYROS LFHED MOOVIEREEL