Το Φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος θα πραγματοπoιήσει την 22η του διοργάνωση στις αίθουσες Αθήνας και Θεσσαλονίκης, 29 Μαρτίου με 6 Απριλίου 2022.

 

Aίθουσες

Προσέλευση

— Για την είσοδό σας είναι απαραίτητη η παρουσίαση έγκυρου εισιτηρίου, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και εγγράφου ταυτοπροσωπίας.

— Παρακαλούμε να προσέρχεστε στο σινεμά το αργότερο 30’ πριν την αναγραφόμενη στο πρόγραμμα ώρα έναρξης της προβολής. Μετά την έναρξη της προβολής, δεν επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα (ούτε κατά τη διάρκεια των αρχικών διαφημιστικών σποτ ή στο τέλος τυχόν παρουσίασης).

Χωρητικότητα

— Οι αίθουσες του Φεστιβάλ λειτουργούν ως αμιγείς χώροι. Η χωρητικότητα είναι 100% και οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.

Υγειονομικά μέτρα

— Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους θεατές σε όλους τους χώρους και τις αίθουσες του Φεστιβάλ, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής.

— Παρακαλούμε να τηρείτε τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

— Κατά τη διάρκεια της προβολής, δεν πραγματοποιείται διάλειμμα. Εάν επιθυμείτε να προμηθευτείτε κάτι από το κυλικείο του κινηματογράφου, παρακαλούμε να το φροντίσετε πριν την έναρξη της προβολής.

— Μετά την ολοκλήρωση της προβολής, η έξοδος σας θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά σύμφωνα με τις οδηγίες των ταξιθετών/ριών και ανά σειρά θέσεων.

→ Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις αίθουσες του Φεστιβάλ

 

Πρόγραμμα

Οι ταινίες του προγράμματος είναι αναρτημένες αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ. Κάθε σελίδα συμπεριλαμβάνει και ενότητα με τις πληροφορίες προβολής καθώς και σύνδεσμο αγοράς εισιτηρίων.

→ Δείτε το πρόγραμμα προβολών της Αθήνας σε PDF

→ Δείτε το πρόγραμμα προβολών της Θεσσαλονίκης σε PDF

 

Εισιτήρια

Αγορά εισιτηρίων από την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ και στο Viva.gr για όλες τις προβολές. Σας ενθαρρύνουμε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας πριν την άφιξή σας στον κινηματογράφο.

→ Κάντε κράτηση εισιτηρίων για τις προβολές της Αθήνας εδώ

→ Κάντε κράτηση εισιτηρίων για τις προβολές της Θεσσαλονίκης εδώ

 

Κάρτες

Οι κάρτες πολλαπλών προβολών ισχύουν μόνο για τις προβολές στην Αθήνα.

Η αγορά της κάρτας 10 θέσεων γίνεται αποκλειστικά διαδικτυακά, μέσα από την πλατφόρμα της Viva.

Διατίθενται και δωρεάν κάρτες 3 θέσεων Αμεα και Ανέργων.

→ Αναλυτικές πληροφορίες καρτών πολλαπλών θέσεων

 

Προσκλήσεις

Οι κωδικοί προσκλήσεων εξαργυρώνονται από 29 Μαρτίου και μέχρι τη λήξη του Φεστιβάλ. Είναι διαφορετικοί για τις προβολές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Επιτρέπουν την έκδοση μηδενικού εισιτηρίου, στο πλαίσιο των διαθέσιμων θέσεων για κάθε προβολή. Δεν εξαργυρώνονται για τις τελετές έναρξης, λήξης ή τα παιδικά εργαστήρια.

→ Πληροφορίες χρήσης κωδικών πρόσκλησης

 

Επικοινωνία

→ Αναλυτικές πληροφορίες επικοινωνίας

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ UNIFRANCE ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ - ATHENS INTERNATIONAL FILM FESTIVAL IF Paris Media Europe Creative ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΕΛΓΙΟΥ WALLONIE – BRUXELLES ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΝΑΔΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΥΝΙΣΙΑΣ VINCI CONCESSIONS HELLAS OLYMPIA ODOS GEFYRA VINCI ENERGIES GROUPAMA ZOLOTAS FISCHER NOVA CINEMA ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ JULIET & ROMEO AEGEAN AIRLINES SAINT-GEORGE LYCABETTUS PEUGEOT CITROEN ERT ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΣΜΟΣ RADIO FRANCE 24 NOVA CINEMA LIFO CINEMAGAZINE CULTURE NOW MONOPOLI.GR ANTIVIRUS ATHINA 9,84 PEPPER RADIO IFT FESTIVAL LA ROCHELLE CINÉMA – FEMA LA SEMAINE DE LA CRITIQUE ΑTHENS INTERNATIONAL CHILDREN'S FILM FESTIVAL ANIMASYROS LFHED MOOVIEREEL PROJECT TITLING THE HOME PROJECT Orlando LGBΤ CINOBO FILMTRADE ONE FROM THE HEART ROSEBUD 21 SPENTZOS FILMS WEIRDWAVE